ToscanaPiemonteTyskland

Rosso di Montepulciano

Toscana, 2015
Prugnolo Gentile m.fl.

En kraftig og elegant rødvin fra vores charmerende producent Vittorio Innocenti. I næsen masser af frugt med både røde og mørke bær. Også tørret frugt med figen. Smagen er rank og fin med masser af bær og friskhed. God fylde og længde. Godt integreret tannin, som strammer vinen op, uden at den napper for meget. Ret kompleks og en supervin til prisen.

Vino Nobile di Montepulciano

Toscana, 2012
Prugnolo Gentile

Vino Nobile di Montepulciano er Vittorio Innocentis (og Nobilevins) signaturvin og producenterne i områdets fine match til den mere kendte Brunello fra nabobyen Montalcino. Duften rig og nuanceret: bærfrugt, tørret frugt, viol sammen med krydrede elementer med tobak, lakrids og læder.
I munden fyldig og kompleks. Man genfinder elementerne fra duften. Rubinrød med let brunlige kanter. Meget aromatisk. god længde. En meget elegant vin, som trods sine 6 års alder fremstår fuldstændig frisk og vital. Velegnet til at gemme.

Vino Nobile di Montepulciano, Riserva

Toscana, 2011
Sangiovese m.fl.

Innocentis Riserva er virkelig en Nobile di Montepulciano på et meget højt niveau. Meget fyldig og kompleks duft og masser af bær og tørrede frugter, lak, lakrids og læder. Fantastisk blød og venlig i munden. Fylder meget og bliver længe i munden.

7 Rosso

Toscana, 2017
Merlot

Super charmerende økologisk perle på 100% Merlot

Acerone

Toscana, 2011
Sangiovese

Topvinen fra Vittorio Innocenti og en supertoscaner i absolut særklasse. Duften er uhyre intens og kompleks, og vinen bliver ved med at udvikle sig, som den står i glasset. Fylder rigtig meget i munden. Meget blød og nærmest fed fornemmelse. Lys rubinrød med orange/brunlig kant. Smagen lang og nuanceret. En fantastisk luksusvin.

IGT Toscana Rosso “Matero” 2018

Toscana, 2018

MATERO er vores fantastiske bud på en hverdagsvin. En skøn uprætentiøs charmetrold på Sangiovese og Merlot

Chianti "Poggio Spino"

Toscana, 2017
Sangiovese m.fl.

En dejlig enkel frisk og let drikkelig vin i god balance. Duften domineres af mørke bær, med kirsebær som mest fremtrædende. Antydning af kanel og muskat. Fremtræder med moderat syre og let/moderat tanninindhold. I munden genfindes bærfrugten fra duften. Rubinrød med svagt violet kant.

Chianti DOCG Riserva "Le Cerinne"

Toscana, 2015
Sangiovese m.fl.

Lækker fyldig og velafbalanceret kvalitetsvin der, til brødrene Gentilis stolthed, modtog bronzemedalje i den internationale "Challenge International du Vin 2014". Rubinrød med brunlig kant. Duft med moden frugt krydret med vanille og en let røget tone fra fadlagringen.
I munden fyldig, rund og blød. Fin balance mellem frugt og fad. Klarer kraftigere retter end sin "lillesøster", og vil være et oplagt valg til grillretter eller andre kraftigt smagende retter.

Le Favorite

Toscana, 2015
Merlot m.fl.

Le Favorite er Gentilis i 2015 sølvmedaljevindende såkaldte supertoscaner. Duften kompleks med både friske mørke bær og tørret frugt samt krydrede noter som chokolade, kokos og tobak. I munden er den fyldig og kompleks med solbær, brombær, kirsebær, læder, tobak, lakrids og et dejligt tanninbid. En lang frugtfyldt eftersmag. Vil udvikle sig positivt i en del år.

Fossolupaio

Toscana, 2014
Sangiovese m.fl.

Bindellas basis-rosso - en dejlig frisk, ukompliceret og let drikkelig vin, som føles blød og behagelig i munden. En glad charmetrold!

Bindella

Toscana, 2015
Sangiovese m.fl.

Bindella er den første i rækken af Tenuta Vallocaias Vino Nobile di Montepulciano'er. En lækker blød og fyldig vin til en super pris. Rubinrød med kompleks duft. Bærfrugt, men også mineralske og krydrede noter. Velstruktureret og i god balance med passende tanninbid.

I Quadri

Toscana, 2015
Sangiovese

Luksus Nobile fra Bindella, Tenuta Vallocaia, med flot duft med masser af bærfrugt, vanille, lak og krydderi. Blød og fyldig i munden og nærmest fløjlsagtig blød. Laaaang eftersmag. Luksusvin til luksusmad.

Chianti Colli Senesi (Økologisk)

Toscana, 2016

Økologisk kvalitets-Chianti fra vores nye producent Terra D'arcoiris. Har allerede været udsolgt to gange, fordi vores kunder har været begejstrede for den -ligesom vi selv.

Chianti Superiore 2015 (ØKO)

Toscana, 2015

Luksus-Chianti Superiore fra vores biodynamiske producent Terra d'Arcoiris. En fornem og rank vin med masser bærfrugt, mineralske noter og en imponerende krydret eftersmag.

Chianti Superiore 2014 (ØKO)

Toscana, 2014
Sangiovese m.fl.

Luksus-Chianti Superiore fra vores biodynamiske producent Terra d'Arcoiris. En fornem og rank vin med masser bærfrugt, mineralske noter og en imponerende krydret eftersmag.

Dolcetto d'Alba DOC

Piemonte, 2016

Dolcetto d’Alba har en ungdommelig duft, en rubinrød farve med lilla reflekser og en frisk og frugtig smag.

Barbera d'Alba DOC

Piemonte, 2018

Giacomo Anselma fremstiller en klassisk Barbera d'Alba. 100% Barbera. Lagret udelukkende på stål. Et festfyrværkeri i frugt. Fremragende.

Langhe Nebbiolo DOC

Piemonte, 2018

Vores nye charmerende mini Barolo fra Anselma

Lifestyle Collection – Pinot Noir trocken 2018

Tyskland, 2018

En ligefrem og letdrikkelig Spätburgunder.

Neuenahrer Spätburgunder Qualitätswein Trocken 201

Tyskland, 2018

Fra vinmarkerne “Neuenaher Schieferlay”.

Devonschiefer Spätburgunder Qualitätswein Trocken

Tyskland, 2018

Selekterede druer fra de bedste – og stejleste vinmarker.

Silberberg Spätburgunder ”Grosses Gewächs” 2017

Tyskland, 2017

Fra den Grosses Gewächs klassificerede mark ”Silberberg”