Gli Incontri

Italien, 2018
Chardonnay

Nobilevin glæder sig over endelig at kunne supplere sortimentet med en økologisk hvidvin - og dertil en lækker en af slagsen!

Costa del Sole

Italien, 2018
Malvasia, Trebbiano

Frisk, frugtig og letdrikkelig hverdagsvin til en yderst fornuftig pris. Lys grøngul farve og en duft præget af citrus, lime, grønne æbler og umoden ananas. Blomsternoter. I munden let og frisk og i smagen genfindes elementerne fra duften. Slutter citrusfrisk. En let og ukompliceret vin til lette forretter med hvide fisk og grønt eller som en perfekt læskende terrassevin.

Fleurs IGT 2017

2017
Grechetto, Malvasia

Den skønne hvide "Fleurs" fra Cantina Gentili er en blomsterfrisk vin, der udmærker sig ved at sælge rigtig godt til det japanske marked som ideel Sushi-vin!

Chardonnay

Italien, 2018
Chardonnay

Denne vin er et godt eksempel på, at Chardonnaydruen stortrives i det solrige Toscana. Fremstår lys gul med grønne reflekser med rig duft med citrus, men især eksotiske frugter som passionsfrugt og banan. Også grønne krydrede noter. Frisk i munden, krydret, fyldig og kompleks med god længde og fine grapenoter i afslutningen. En fin chardonnay i den friske stil uden fadlagring, der fint klarer asparges såvel som skaldyr, ligesom den går fint i spænd med det krydrede asiatiske eller orientalske køkken.

Camattole

Italien, 2017
Chardonnay

Gentilis luksus-Chardonnay med klare referencer til de store hvide fra Bourgogne

Gemella

Italien, 2018
Sauvignon Blanc

Bindella, Tenuta Vallocaias fantastisk lækre, friske og sprøde hvidvin. Vinen er af gode grunde meget populær og var ved vort første besøg på stedet udsolgt. Vi var så heldige at finde et eksemplar hos en vinhandler i Montepulciano, som vi smagte. Vi var begejstrede og skyndte os at forudbestille 50 kasser af den nye årgang 2015.

Blanc de Noir – Spätburgunder trocken VDP 2019

2019
Pinot Noir

Vores nye sommercharmør fra Kreutzberg.

LANGHE DOC NASCETTA 'CONNA'

2016

Til hvidvinen "Conna" har Marco Capra valgt den gamle piemontesiske drue Nascetta, som hos nogle få seriøse producenter frembringer spændende aromatiske hvidvine. Kun 27 producenter i Piemonte anvender denne gamle lokale druesort. "Conna" er elegant, med stor fylde og dybde i smagen.

Olio Extra Vergine Gentili

2018

Nypresset olivenolie fra vores producent Carlo Gentili