ToscanaPiemonteTysklandUngarn

Gli Incontri

Toscana, 2021
Chardonnay

Nobilevin glæder sig over endelig at kunne supplere sortimentet med en økologisk hvidvin - og dertil en lækker en af slagsen!
Knastør og en rigtig madskubber

Costa del Sole

Toscana, 2021
Malvasia, Trebbiano

Frisk, frugtig og letdrikkelig hverdagsvin til en yderst fornuftig pris. Lys grøngul farve og en duft præget af citrus, lime, grønne æbler og ananas. Blomsternoter. I munden let og frisk og i smagen genfindes elementerne fra duften. Slutter citrusfrisk. En let og ukompliceret vin til lette forretter med hvide fisk og grønt eller som en perfekt læskende terrassevin.

Fleurs IGT 2017

Toscana, 2019

Let, frisk og aromatisk vin på 80% Malvasia og 20% Grechetto. Noter af citrus, æble og fersken. Har netop modtaget en pris i den Italienske vinguide "Gambero Rosso" som et "Godt Køb"

Chardonnay

Toscana, 2021
Chardonnay

Denne vin er et godt eksempel på, at Chardonnaydruen stortrives i det solrige Toscana. Fremstår lys gul med grønne reflekser med rig duft med citrus, men især eksotiske frugter som passionsfrugt og banan. Også grønne krydrede noter. Frisk i munden, krydret, fyldig og kompleks med god længde og fine grapenoter i afslutningen. En fin chardonnay i den friske stil, der fint klarer asparges såvel som skaldyr, ligesom den går fint i spænd med det krydrede asiatiske eller orientalske køkken.

Camattole

Toscana, 2017
Chardonnay

Gentilis luksus-Chardonnay med klare referencer til de store hvide fra Bourgogne

Gemella

Toscana, 2018
Sauvignon Blanc

Bindella, Tenuta Vallocaias fantastisk lækre, friske og sprøde hvidvin. Vinen er af gode grunde meget populær og var ved vort første besøg på stedet udsolgt. Vi var så heldige at finde et eksemplar hos en vinhandler i Montepulciano, som vi smagte. Vi var begejstrede og skyndte os at forudbestille 50 kasser af den nye årgang 2015. Har siden været fast på vores lager. Aktuelt i årgang 2020

Domaine Martinolle Gasparet Blanc

2020
Vermentino m.fl.

Frisk frugtig læskende hvidvin fra vinområdet Corbieres i det sydlige Frankrig. Lille familiedrevet gård i landsbyen Gasparets.

Riesling "Rheinspiel"

Tyskland, 2021
Riesling

Perlende frisk og aromatisk Riesling fra vores nye tyske producent Paul Schumacher Paul Schumacher

Blanc de Noir

2022
Pinot Noir

Frisk og lækker blomtrende charmetrold med masser af æble og citrus. Perfekt både til det lette måltid og som AHRperitif.

Köves

Ungarn, 2022
Riesling

En elegant, afbalanceret hvid økologisk vin, som både udtrykker regionens varme aromaer og en frisk citrus/limekarakter.