Egri Bikavér Grand Superior

VIS KURV

143 KR / STK

Ungarn  ·  2019  ·  Syrah/Shiraz, Pinot Noir  ·  75 cl, 14 %  ·  Nobile# 0084

Marcells Flagskibsvin og den første økologiske grand superior Egri Bikavér nogensinde.

En rigt frugtig, struktureret, kompleks og lagdelt vin, med både stor frugt og  mineralske noter. Velintegreret fad og bløde tanniner 

Ufiltreret, uklaret økologisk vin med lavt svovlindhold. 

 

Druesorter: kékfrankos 60%, syrah 30%, pinot noir 5%, cabernet franc 5%. 

Aldring: 18 måneder. 100% ungarsk eg. 

Alkohol: 13,5 % Syre: 6,0 g/l Sukker: 0,0 g/l 

GRATIS udbringning af vin i Aarhus.
Lagersalg tirsdag og torsdag 16:30 - 18:30, Karupvej 6, Aarhus C

Producent: Bukolyi Marcell

Familiedrevet vingård i Eger. 14 ha ved foden af Nagy-Eged højlandet , som er regionens 1.cru område. 

Gården er 100% organisk dyrket 0g markerne er beliggende i 275-330 m højde 

www.bukolyimarcell.hu

7 Rosso

Toscana, 2017
Merlot

Super charmerende økologisk perle på 100% Merlot. Blød, rund og fyldig. Masser af saftig frugt og bløøøøde tanniner. Ingen skarpekanter her!

Freetime

Toscana, 2018
Chardonnay

Charmerende spumante fra økologiske "Il Roglio". Lavet helt efter bogen med 2. gæring på flaske
100% Chardonnay

Gli Incontri

Toscana, 2021
Chardonnay

Nobilevin glæder sig over endelig at kunne supplere sortimentet med en økologisk hvidvin - og dertil en lækker en af slagsen!
Knastør og en rigtig madskubber

Rosé Biologico "PIMPI"

Toscana, 2021
Sangiovese

En utrolig charmerende og legesyg økologisk rosé fra vores nye toscanske producent Il Roglio

Barbera d'Alba DOC

Piemonte, 2019

Giacomo Anselma fremstiller en klassisk Barbera d'Alba. 100% Barbera. Lagret udelukkende på stål. Et festfyrværkeri i frugt. Fremragende.

Langhe Nebbiolo DOC

Piemonte, 2016
Nebbiolo

Velstruktureret mini Barolo fra Anselma. De unge Nebbiolo stokke giver her et usædvanlig godt pris/kvalitetsforhold

Barolo DOCG

Piemonte, 2015

Anselmas basis Barolo i årgang 2015. Nebbiolo 100%. Klasseproducent fra Serallunga.

Rosso Toscano IGT (Biodynamisk)

Toscana, 2018
Ciliegiolo m.fl.

Biodynamisk Rosso Toscano i moderne tilsnit. Skruelåg. 50% Ciliegiolo, 25% Folgliotonda 25% og Merlot 25%. Dejlig rank vin. Masser af kirsebærfrugt og velintegreret fad.

Chianti Colli Senesi (Biodynamisk)

Toscana, 2018
Sangiovese m.fl.

Biodynamisk kvalitets-Chianti fra vores producent Terra D'arcoiris. Klassisk Chianti blanding med 80% Sangiovese og 20% lokale druer. Flot og velstruktureret Chianti

Chianti Colli Senesi Riserva 2017 (Biodynamisk)

Toscana, 2017
Sangiovese

Chianti Colli Senesi her som riserva fremstillet af 100% Sangiovese og med 35 dages maceration på skindet. Lagret på 500 l Tonneaux i 30 mdr.
Elegant, flot frugt og afrundede tanniner. Rigtig flot vin - og et kup til prisen

Chianti Superiore riserva 2017 (Biodynamisk)

Toscana, 2017
Sangiovese m.fl.

Luksus-Chianti Superiore fra vores biodynamiske producent Terra d'Arcoiris. (85% Sangiovese. de sidste 15% udgøres af Ciliegiolo som giver ekstra struktur og lidt mere Tannin samt tilfører et charmerende kirsebærstrejf. Flot balance. langtidsholdbar

Fossolupaio

Toscana, 2018
Sangiovese m.fl.

Bindellas basis-rosso - en dejlig frisk, ukompliceret og let drikkelig vin, som føles blød og behagelig i munden. En glad charmetrold!

Bindella

Toscana, 2017
Sangiovese m.fl.

Bindella er den første i rækken af Tenuta Vallocaias Vino Nobile di Montepulciano'er. En lækker blød og fyldig vin til en super pris. Rubinrød med kompleks duft. Bærfrugt, men også mineralske og krydrede noter. Velstruktureret og i god balance med passende tanninbid. Her er pris/kvalitetsforholdet i top

I Quadri

Toscana, 2016
Sangiovese

Luksus Nobile fra Bindella, Tenuta Vallocaia, med flot duft med masser af bærfrugt, vanille, lak og krydderi. Blød og fyldig i munden og nærmest fløjlsagtig blød. Laaaang eftersmag. Luksusvin til luksusmad.

Vallocaia

Toscana, 2016
Sangiovese

Tenuta Vallocaias topvin, 100% Sangiovese Grosso. Elegant vin i perfekt balance

Gemella

Toscana, 2018
Sauvignon Blanc

Bindella, Tenuta Vallocaias fantastisk lækre, friske og sprøde hvidvin. Vinen er af gode grunde meget populær og var ved vort første besøg på stedet udsolgt. Vi var så heldige at finde et eksemplar hos en vinhandler i Montepulciano, som vi smagte. Vi var begejstrede og skyndte os at forudbestille 50 kasser af den nye årgang 2015. Har siden været fast på vores lager. Aktuelt i årgang 2020

Ardore

Toscana, 2019
Merlot m.fl.

Intens, varm og koncentreret aromabombe. Masser af mørke bær, og krydderrier og en flot og lang finish. God balance, men vil vinde ved dekantering

Gemella Rosè

Toscana, 2021
Sangiovese

Vores velkendte Sauvignon Blanc "Gemella" har får en elegant rosa tvillingesøster.

Rosso di Montepulciano

Toscana, 2017
Prugnolo Gentile m.fl.

En kraftig og forholdsvis rustik rødvin fra vores producent Vittorio Innocenti. I næsen masser af frugt med både røde og mørke bær. Også tørret frugt med figen. Smagen er rank og fin med masser af bær og friskhed. God fylde og længde. Godt integreret tannin, som strammer vinen op, uden at den napper for meget. Ret kompleks og en supervin til prisen.

Vino Nobile di Montepulciano

Toscana, 2016
Prugnolo Gentile

Vino Nobile di Montepulciano er Vittorio Innocentis (og Nobilevins) signaturvin og producenterne i områdets fine match til den mere kendte Brunello fra nabobyen Montalcino. Duften rig og nuanceret: bærfrugt, tørret frugt, viol sammen med krydrede elementer med tobak, lakrids og læder.
I munden fyldig og kompleks. Man genfinder elementerne fra duften. Rubinrød med let brunlige kanter. Meget aromatisk. god længde. En meget elegant vin, som trods sine 6 års alder fremstår fuldstændig frisk og vital. Velegnet til at gemme.

Vino Nobile di Montepulciano, Riserva

Toscana, 2015
Sangiovese m.fl.

Innocentis Riserva er virkelig en Nobile di Montepulciano på et meget højt niveau. Meget fyldig og kompleks duft og masser af bær og tørrede frugter, lak, lakrids og læder. Fantastisk blød og venlig i munden. Fylder meget og bliver længe i munden.

Acerone

Toscana, 2011
Sangiovese

Topvinen fra Vittorio Innocenti. Marken ligger i Colli Senesi og består af meget gamle Sangiovese Piccolo stokke. 100% sangiovese. Superelegant frugt. komplex og i perfekt balance

Vin Santo del Chianti

1997

En vinsanto i den absolutte topklasse. Udsøgte druer, tørret og presset og lagret på små egefade i 21 år - hældt på flaske i maj!
Kompromisløs, og kompleks med krydret sødme, der slår benene væk under enhver vinelsker.

IGT Toscana Rosso “Matero” 2018

Toscana, 2021

MATERO er vores fantastiske bud på en hverdagsvin. En skøn uprætentiøs charmetrold på Sangiovese og Merlot

Chianti "Poggio Spino"

Toscana, 2020
Sangiovese m.fl.

En dejlig enkel frisk og let drikkelig vin i god balance. Duften domineres af mørke bær, med kirsebær som mest fremtrædende. Antydning af kanel og muskat. Fremtræder med moderat syre og let/moderat tanninindhold. I munden genfindes bærfrugten fra duften. Rubinrød med svagt violet kant.

Chianti DOCG Riserva "Le Cerinne"

Toscana, 2015
Sangiovese m.fl.

Lækker fyldig og velafbalanceret kvalitetsvin der, til brødrene Gentilis stolthed, modtog bronzemedalje i den internationale "Challenge International du Vin 2014". Rubinrød med brunlig kant. Duft med moden frugt krydret med vanille og en let røget tone fra fadlagringen.
I munden fyldig, rund og blød. Fin balance mellem frugt og fad. Klarer kraftigere retter end sin "lillesøster", og vil være et oplagt valg til grillretter eller andre kraftigt smagende retter.

Le Favorite

Toscana, 2017
Merlot m.fl.

Le Favorite er Gentilis i 2015 sølvmedaljevindende såkaldte supertoscaner. Duften kompleks med både friske mørke bær og tørret frugt samt krydrede noter som chokolade, kokos og tobak. I munden er den fyldig og kompleks med solbær, brombær, kirsebær, læder, tobak, lakrids og et dejligt tanninbid. En lang frugtfyldt eftersmag. Vil udvikle sig positivt i en del år.

Costa del Sole

Toscana, 2021
Malvasia, Trebbiano

Frisk, frugtig og letdrikkelig hverdagsvin til en yderst fornuftig pris. Lys grøngul farve og en duft præget af citrus, lime, grønne æbler og ananas. Blomsternoter. I munden let og frisk og i smagen genfindes elementerne fra duften. Slutter citrusfrisk. En let og ukompliceret vin til lette forretter med hvide fisk og grønt eller som en perfekt læskende terrassevin.

Chardonnay

Toscana, 2021
Chardonnay

Denne vin er et godt eksempel på, at Chardonnaydruen stortrives i det solrige Toscana. Fremstår lys gul med grønne reflekser med rig duft med citrus, men især eksotiske frugter som passionsfrugt og banan. Også grønne krydrede noter. Frisk i munden, krydret, fyldig og kompleks med god længde og fine grapenoter i afslutningen. En fin chardonnay i den friske stil, der fint klarer asparges såvel som skaldyr, ligesom den går fint i spænd med det krydrede asiatiske eller orientalske køkken.

Camattole

Toscana, 2017
Chardonnay

Gentilis luksus-Chardonnay med klare referencer til de store hvide fra Bourgogne

Fleurs IGT 2017

Toscana, 2019

Let, frisk og aromatisk vin på 80% Malvasia og 20% Grechetto. Noter af citrus, æble og fersken. Har netop modtaget en pris i den Italienske vinguide "Gambero Rosso" som et "Godt Køb"

"1963" Vino Spumante Brut NV

Toscana
Chardonnay, Malvasia, Trebbiano

Italienske bobler af de bedste til aperitif og alle andre lejligheder. Lys strågul. Duften er delikat floral og frugtig med citrus, æble samt brød. I munden fin mousse. Delikat, frugtfyldt smag med fin afslutning med æblekasse og brød. Rigtig fin spumante til en god pris.

Rosato Carlo Gentili

Toscana, 2021
Sangiovese m.fl.

Dejlig frisk og frugtig sommervin, der vil pryde ethvert terrassebord. Fantastisk som aperitif og matcher det traditionelle toscanske køkken med pasta og tomater. Masser af friske jordbær og hindbær i både næse og smag.

Vinsanto dell'Etruria Centrale - Carlo Gentili

Toscana, 2011
Grechetto, Malvasia, Trebbiano

Vinsantoen er Gentilibrødrenes passion og en superelegant og aromatisk dessertvin. Der fremstilles blot 800 flasker af denne luksusvin årligt, og den høje kvalitet kræver omhu og kærlighed under hele processen.

Poggio Spino dbl magnum i trækasse

Toscana
Sangiovese

Gentilis Chainti "Poggio Spino" i lækker trækasse

Domaine Martinolle Gasparets Rouge

2018
Grenache m.fl.

Frugtig og letløbende, økologisk sydfransk charmør fra vinregionen Corbieres i Languedoc. Lille familiegård i landsbyen Gasoarets. Her er der åbnet for den store skuffe med røde bær. Perfekt - let afkølet - til pate, charcuteri og andet godt fra det lette køkken.
Grenache, carignan, Syrah.

Domaine Martinolle Gasparet Blanc

2020
Vermentino m.fl.

Frisk frugtig læskende hvidvin fra vinområdet Corbieres i det sydlige Frankrig. Lille familiedrevet gård i landsbyen Gasparets.

Spâtburgunder "Trotzenberg"

Tyskland, 2020
Pinot Noir

Luksus Pinot Noir fra vores nye tyske producent Paul Schumacher, som er en af Ahr dalens ypperste vinmagere.

Spâtburgunder "Pur Pinot"

Tyskland, 2020
Pinot Noir

Typisk Ahr-Pinot Noir af højeste kvalitet

Spâtburgunder "Carpe Diem"

Tyskland, 2021
Pinot Noir

Paul Schumachers bud på en hverdags Pinot Noir og vi siger: Grib en om dagen...

Spâtburgunder "Trocken, Ahr"

2022

Alltagsburgunder der feinsten Art, harmonisch , ehrlich, klar mit ausgewogenem Frucht- Säurespiel.

Riesling "Rheinspiel"

Tyskland, 2021
Riesling

Perlende frisk og aromatisk Riesling fra vores nye tyske producent Paul Schumacher Paul Schumacher

Blanc de Noir

2022
Pinot Noir

Frisk og lækker blomtrende charmetrold med masser af æble og citrus. Perfekt både til det lette måltid og som AHRperitif.

Kisfiam, Egri Bikavèr

Ungarn, 2020
Syrah/Shiraz

Rigt krydret, livlig, frugtig, let og levende rødvin, der er ekstremt nem at drikke.

Mentha

Ungarn, 2020
Pinot Noir m.fl.

En unik og spændende blanding af pinot noir og syrah.

Köves

Ungarn, 2022
Riesling

En elegant, afbalanceret hvid økologisk vin, som både udtrykker regionens varme aromaer og en frisk citrus/limekarakter.

Steinhauser, Reserve

Ungarn, 2020
Syrah/Shiraz

Tæt tekstureret vin med duft og smag domineret af mørke bær.

Egri Bikavér Grand Superior

Ungarn, 2019
Syrah/Shiraz m.fl.

Marcells Flagskibsvin og den første økologiske grand superior Egri Bikavér nogensinde.

Silberberg Spätburgunder ”Grosses Gewächs” 2017

Tyskland, 2017

Fra den Grosses Gewächs klassificerede mark ”Silberberg”

ØKO Æblecidereddike

Lækker fadlagret æblecidereddike perfekt til dressinger og anden madlavning

Olio Bindella

Luksus olivenolie fra Tenuta di Vallocaia